Skip to main content

Er zijn heel wat manieren om een indrukwekkende entree op je trouwdag te maken. Het meest gebruikte vervoermiddel is de auto. Maar er zijn naast een trouwauto heel veel andere vervoermiddelen waar je een ritje mee kan maken op je grote dag.

 

Welke auto kies je?

Kies de trouwauto die bij jullie past. Waar houden jij en je toekomstige partner van? Houden jullie van retro? Denk dan eens een Amerikaanse Cadillac of leuke, ouderwetse Oldtimer. Willen jullie iets stoers? Een supersnelle sportwagen is dan misschien meer iets voor jullie. Of hebben jullie een voorkeur voor een chique wagen? Met een prachtige Royce Rolls of een limousine maken jullie vast en zeker een stijlvolle entree.

Versier je trouwauto

Het is leuk om je trouwauto mooi te versieren. Een bos bloemen voorop de auto is eenvoudig en mooi. Je kunt ook strikjes aan hendels van de deuren of ballonnen aan de antenne vast maken. Het is ook gebruikelijk om blikjes aan de bumper van de auto te binden. Het is een oude traditie, maar waar hij precies vandaan komt is mij nog steeds niet bekend.
De blikjes achter je trouwauto geven veel lawaai, zodat jullie als bruidspaar goed worden aangekondigd. Wil je liever iets dat minder geluid maakt? Bind slingers achter je auto of maak bloemen vast aan een mooi lint. Er zijn heel veel manieren denkbaar om je auto te versieren. Op internet of in trouwmagazines vind je veel leuke ideeën.

trouwauto sportcar

Alternatieven voor de trouwauto

In plaats van de auto kun je ook een bus huren. Er zijn romantische witte trouwbussen, typische Londen-rode dubbeldekkers en gele Amerikaanse schoolbussen. Het leuke is dat je hier niet alleen met je aanstaande in past. Ook jullie familie en alle bruidsmeisjes en bruidsjonkers kunnen mee.

Romantisch en sprookjesachtig is de klassieke koets. Voor een wat rustieker gevoel, kun je ook kiezen voor een huifkar. Dat is net wat alternatiever. Je kunt ook kiezen voor een ongebruikelijk soort paarden, zoals stevige Belgische knollen. Ook leuk is een klein ponywagentje.

Wil je een groene optie? Kies dan voor een fiets. Als je een lange trouwjurk aan hebt, is het misschien handiger om een bakfiets te nemen. De bruidegom moet het harde werk moet doen en jij kunt lekker genieten in de bak.

Ligt jullie trouwlocatie aan het water? Waarom huur je geen boot? Net als auto’s zijn er ook allerlei soorten boten. Ga voor een prachtig jacht of een leuke, ouderwetse sloep. Pas wel op dat jullie niet in het water vallen!

weddingboat

Jullie aankomst als bruidspaar is een bijzonder moment van jullie trouwdag. Wil je jullie aankomst voor eeuwig vastleggen? State of Dreaming Films maakt een prachtige trouwfilm of same day edit videoclip van jullie huwelijksdag. Hiermee kunnen jullie blijven genieten van alle momenten op de mooiste dag van jullie leven.

Leave a Reply