Skip to main content

Megan & Michael zijn getrouwd in Slot Moermond te Renesse. Een prachtige huwelijksdag in Renesse om naar terug te kijken!

Een huwelijksdag in Renesse

Op zaterdag 28 mei zijn Megan & Michael getrouwd in het prachtige Slot Moermond te Renesse. Megan vertelde eerder die ochtend al over de diverse gesprekken die er waren gevoerd over ‘het weer’.  Want o, wat is Nederland toch onvoorspelbaar met betrekking tot het weer. Ze liet duidelijk merken dat ze er helemaal klaar mee was en dat het haar eigenlijk helemaal niet meer uitmaakte, totdat er onverwachts felle zonnestralen haar slaapkamer reikte. Yes!


Een spannende ochtend

bruidsjurk

Na de voorbereidingen bij Megan’s ouders thuis, stond Michael in de prachtige tuin te wachten op zijn bruid in het bijzijn van familie & vrienden. Toen Michael zijn aanstaande vrouw zag, kon hij zijn ogen niet meer van haar afhouden. Na nog een uur in alle rust van elkaar te kunnen genieten tijdens een fotoshoot, waren zij klaar voor de ceremonie op het landgoed van Slot Moermond. Het was een mooie ceremonie met persoonlijke geloften. Stylist Susanne van Redwhitebluepink had de slottuin mooi aangekleed met bloemen in pasteltinten, net als het bruidsboeket. Doordat alles zo goed op elkaar was afgestemd, werd het plaatje helemaal compleet!

huwelijksdag in Renesse

Ook de kleine Mees volgde zijn oogverblindende tante op de voet “Meggie is lief” wist Angelique van deze kleine fotograaf op te vangen. Al tijdens de ontmoeting van het bruidspaar stond hij met zijn camera in de aanslag. Stiekem nu al één van onze favoriete fotografen of all times!

minifotograaf

Kijk mee naar deze korte compilatiefilm van Megan & Michael van hun huwelijksdag in het historische Slot Moermond in Renesse en geniet van de liefde.
De uiteindelijke teaser & trouwfilm houden zij liever nog even voor henzelf. Zij waren meer geëmotioneerd dan zij hadden verwacht. Dat is toch een mooi compliment?

Bekijk meer teasers of trouwfilms via onze portfolio.

Leave a Reply