Skip to main content

Wanneer wij aan trouwen denken, linken we dat al snel aan een feestelijke dag en als we denken aan feest, dan hoort daar toch ook muziek bij!?
Op een dag als deze speelt bruiloft muziek over het algemeen een aantal keer een grote rol.
Wanneer wij aan trouwen denken, linken we dat al snel aan een feestelijke dag en als we denken aan feest, dan hoort daar toch ook muziek bij!?
Op een huwelijksdag speelt muziek over het algemeen een aantal keer een grote rol. Zodra jullie officieel het jawoord aan elkaar hebben gegeven, wordt jullie favoriete liefdesnummer ten gehoren gebracht. Misschien hebben jullie zelfs heel zorgvuldig muziek uitgekozen om dit speciale moment te vieren en alle emoties goed verwoord.

Jullie favoriete bruiloft muziek

De mogelijkheden zijn eindeloos, want jullie kunnen ervoor kiezen om jullie favoriete bruiloft muziek vanaf een cd-speler af te laten spelen, maar jullie kunnen ook kiezen voor een live versie door een muzikant, bijvoorbeeld een zanger(es) of pianist (of een combinatie).

Zelf vind ik (Angelique) live muziek erg mooi, omdat ik het emotioneler vind, doordat je meer bewust naar de muziek gaat luisteren.
Meestal is Sylvester degene die het snelst een brok in zijn keel heeft, maar wat muziek betreft, ben ik dat.

Muziek tijdens bubbels & taart

Ook terwijl er getoost wordt op een lang en gelukkig leven samen met bubbels & bruidstaart, kun je dat doen onder begeleiding van mooie bruiloft muziek. Het zorgt voor een gemoedelijke sfeer, terwijl jullie geheel ontspannen de gelukswensen in ontvangst kunnen nemen. Dan hoeft niet iedereen tegelijk op jullie af te stormen.

bruiloft muziek

Foto: RiCon Fotografie

Voetjes van de vloer

Tijdens de feestavond hebben jullie een DJ, band of muzikant gevraagd om de feest op gang te brengen. Kunnen jullie niet kiezen? Dan kan een mix ook een heel goed idee zijn. Misschien wordt een zeskoppige band en een DJ een beetje prijzig, maar soms zijn er wel leuke combinaties te vinden!
Zo heb ik tijdens een beurs een dj gevonden, die had een vleugel, waarin een DJ set zat ingebouwd, maar waar ook een keyboard naast geplaatst kon worden. Hoe uniek!?

Muziek is wat ons betreft ook ontzettend belangrijk in de film. Als het goed wordt ingezet, wekt het bepaalde gevoelens op; emoties.
Zo wordt de film persoonlijk en uniek. We kijken graag naar de bruiloft muziek stijlen die het best bij jullie passen, door goed op te letten gedurende de dag!

Leave a Reply