Skip to main content

Het plannen van een huwelijksdag kost veel tijd, moeite en geld. Wanneer je terugkijkt naar deze dag, zou het zonde zijn als jullie ergens spijt van hebben. Besparen op je bruiloft, maar niet op het volgende:

 

Het plannen van een huwelijksdag kost veel tijd, moeite en geld. Wanneer je terugkijkt naar deze dag, zou het zonde zijn als jullie ergens spijt van hebben. Daarom helpen wij jullie om dit te voorkomen, door onze ervaringen te delen. Besparen op je bruiloft, maar niet op het volgende:

1. Had ik maar niet bespaard op de fotograaf

Tijdens de voorbereidingen vragen jullie een beste vriend om foto’s te maken van jullie trouwdag, want dat scheelt in het budget. De foto’s vallen achteraf misschien een beetje tegen. Zijn vriendin Maaike is wel erg vaak in beeld tijdens de ceremonie en waar was hij toen jouw partner een traantje liet? Dit wil je toch vastgelegd hebben? Een professionele fotograaf heeft ervaring in het vastleggen van jullie meest bijzondere dag en oog voor detail, daarbij kan je een fotograaf kiezen met een stijlvolle portfolio aansluitend bij jullie wensen.

2. Besparen op een proef bruidskapsel & make-up

Op jullie huwelijksdag mag het van jullie net wat uitbundiger dan in het dagelijkse leven. Wanneer je de beelden terugkijkt van jullie bruiloft, zou het jammer zijn als je jezelf niet meer herkend. Daarom is het aan te raden om een proef bruidskapsel & make-up te (laten) doen, zodat je kan zien of het staat en of jij je er comfortabel bij voelt.
proef make up

3. Oh, hadden we maar niet bespaard in tijd

Besparen op je bruiloft: oke, maar zeker niet op tijd! Op een dag als jullie bruiloft zijn er veel momenten waarbij jullie in de belangstelling staan en er van alles gepland staat. Jullie gaan in een vogelvlucht door jullie planning heen en voor je het weet zeg je iedereen al gedag. Het is een goed idee om wat rustmomenten in te lassen, zodat jullie gewoon met elkaar kunnen genieten van deze dag.

4. Besparen op je bruiloft door geen trouwfilm te nemen

Veel koppels huren een professionele fotograaf, maar houden in hun budget geen rekening met een videograaf. Heel jammer, want een trouwfilm is in de toekomst heel bijzonder en leuk om terug te zien. Wij horen vaak dat men spijt heeft, want over 10 of 20 jaar kijken jullie met veel plezier nog eens terug naar deze prachtige dag. Door de nieuwe technieken bij het filmen en monteren zijn de films van kwaliteit sterk verbeterd. Overtuigd? Laten we samen bespreken hoe wij een onvergetelijke herinnering voor jullie gaan maken of check eens onze facebook.

proefkapsel

5. Had ik mijn schoenen maar ingelopen

Auw auw! Na slechts drie uurtjes al pijn je voeten? Nee, dat wil je niet. Bespaar op je bruiloft niet op een paar goede schoenen. Je loopt er echter een hele dag op. Loop je schoenen ruim van tevoren in, zodat je op jullie huwelijksdag toch die mooie schoenen of pumps aan kan. Hoe vervelend is het om telkens over die zere blaren te moeten denken?

Hopelijk heb je iets gehad aan onze tips om niet te besparen op je bruiloft.
Wil je qua budget toch het één en ander besparen? Schakel een weddingplanner in. Zij weten heel creatief om te gaan met een budget en weten precies welke leveranciers het best aansluit bij jullie wensen!

One Comment

  • Anja schreef:

    Goede tips! Ik ben op je website gekomen om wat tips te vinden over onze toekomstige bruiloft. Wij hebben niet echt breed maar wij willen ook zeker niet over tien jaar terug kijken naar onze grote dag met veel spijt! Ik denk dat een van onze grootste kosten posten onze verlovingsringen zijn maar aan de andere kant… het is het allemaal wel waard moet ik zeggen! Bedankt voor de tips!

Leave a Reply