Skip to main content

Bij het plannen van een huwelijk komt er veel op jullie af. Na een trouwlocatie passend bij jullie wensen en het aantal gasten, het uitzoeken van mooie trouwkleding en de juiste leveranciers, zijn jullie al een heel eind. Om de laatste puntjes op de i te zetten, kun je denken aan net dat beetje extra: de aankleding oftewel decoratie. Ook een mooi bruidsboeket mag niet ontbreken!

Bij het plannen van een huwelijk komt er veel op jullie af. Na een trouwlocatie passend bij jullie wensen en het aantal gasten, het uitzoeken van mooie trouwkleding en de juiste leveranciers, zijn jullie al een heel eind. Om de laatste puntjes op de i te zetten, kun je denken aan net dat beetje extra: de aankleding oftewel decoratie. Ook een mooi bruidsboeket mag niet ontbreken!

Kleurenfestijn

Weelderige bloemen geven een kleurige touch aan jullie dag. Zelf vind ik het een plaatje helemaal afmaken.
Wat mijn persoonlijke favorieten zijn? Ik houd erg van pioenrozen in pasteltinten, al kan ik ook een paar frisse knalkleuren waarderen in bijvoorbeeld een bruidsboeket, terwijl de bruidsjurk wit of crème is. Het steekt zo lekker af.
Zelf hebben wij inmiddels zoveel bijzondere creaties voorbij zien komen. Het lijkt mij (Angelique) een hele lastige klus om uit zo veel moois te moeten kiezen! Hebben jullie al een idee waar jullie voor zullen gaan?

Bruidsboeket

Jullie kunnen een bepaald kleurenpalet doorvoeren in jullie dag. Je kan kiezen voor subtiele, romantische pasteltinten of felle, feestelijke knalkleuren. De bloemen kun je dan laten verwerken in het bruidsboeket, haarstuk, corsages, het bloemstuk op de auto, decoratie aan de stoelen bij de ceremonie of grote stukken in de feestzaal.

Genoeg mogelijkheden om een bepaalde kleur heel subtiel terug te laten komen om jullie dag tot één geheel te vormen, want alles is op elkaar afgestemd. Overleg met de bloemist naar de mogelijkheden, want volgens mij zijn die zeker eindeloos!

Leave a Reply