Skip to main content

Het voorjaar is een van onze favoriete seizoenen. Allereerst omdat de temperaturen stijgen, maar het toch niet te warm is en het blijft steeds langer licht buiten. In onze blog delen wij één van onze favorieten: trouwen in de lente!

Lentekriebels als je gaat trouwen in de lente

Ook op persoonlijk vlak worden wij heel blij van de lente. State of Dreaming Films zit gevestigd in Dordrecht en als stadsmens (Angelique)
word ik lichtelijk sentimenteel van de hoeveelheid lammetjes en geitjes in de wei als we richting de polder rijden. De tuin is een broedplek voor eenden, waardoor de vijver elk jaar vol zit met jonge eendjes. En dan ben ik niet bij de vijver weg te slaan! Bedenk je eens dat jullie trouwen in de lente, het mooie voorjaar, waarbij de eendjes met groepen door de vijver zwemmen. Op de achtergrond een weiland met mooie bloemen en huppelende lammetjes. Haha het klinkt al lekker zoet, vind je niet?
Trouwen jullie in het voorjaar? Zo integreren jullie de lente extra in jullie dag:

Bloemen

Ze ruiken lekker, zijn mooi van kleur en geven een heerlijk lente gevoel. Deze mogen dan zeker niet ontbreken!
Vul wat vaasjes, hang jullie prieel vol, zet grote stukken op een sokkel; bloemen kunnen overal.
lente

Themakleur

Geef een themakleur aan jullie bruiloft. Vermeld bijvoorbeeld op jullie uitnodiging dat de ‘dresscode’ pasteltinten zijn.
Zo komt iedereen in lichte kleurtjes gekleed. Het voordeel is tevens dat deze kleuren minder warmte vasthoudt voor als het wel erg warm wordt. Zo wordt trouwen in de lente bij voorbaat al een kleurig feestje!

Candy table vs fruitfeest

Een leuke toevoeging die wij tegenwoordig veel zien is een candy table.
Heel leuk, maar misschien is het nog verfrissender om een tafel met fruitige hapjes neer te zetten.
Een soort fruitbar met smoothies, waterijsjes en verse aardbeien, heerlijk!

En het allerbelangrijkst; over het algemeen zorgt het voorjaarszonnetje voor een goed humeur, zo begint de dag zeker goed!
Kijk voor nog meer handige tips op onze blog of blijf op de hoogte van onze films via facebook.

Leave a Reply