Skip to main content

Wanneer jullie ervoor kiezen om jullie dag te laten filmen door State of Dreaming Filmsdan zijn we er al graag bij vanaf de voorbereidingen bij. Het gaat ons voor de trouwvideo niet zozeer om het aankleden, maar voornamelijk om de momenten die jullie los van elkaar hebben.

Wanneer jullie ervoor kiezen om jullie trouwvideo door State of Dreaming Films te laten makendan zijn we er graag bij vanaf de voorbereidingen in de ochtend. Het gaat ons niet zozeer om het aankleden of de make up, maar meer om de momenten die jullie los van elkaar hebben. Wij vinden het erg leuk om bepaalde momenten te kunnen verwerken in de film. Stel dat een bepaalde gewoonte of eigenschap ter sprake komt tijdens een speech, dan is het heel leuk wanneer we daar naar kunnen toe kunnen blikken. Ook komen we helemaal in de sfeer van jullie dag en leren we de gezichten van jullie belangrijkste gasten kennen.

voorbereidingen
Details in jullie trouwvideo

De ochtend biedt de mogelijkheid om details te filmen en de tijd te nemen voor creatieve opnames. Soms horen we “oeps, heb je dat gefilmd!?“.
Een geruststelling: niet alle beelden zullen worden gebruikt in jullie trouwvideo. We zullen geen vreemde geluidsfragmenten gebruiken en niet de beelden gebruiken waarbij jij/jullie je niet prettig bij voelen. Voor ons is het de bedoeling om de mooiste momenten te gebruiken en jullie blij te maken met de jullie trouwfilm. Soms zijn die momenten juist heel onverwacht en daardoor extra leuk om vast te leggen!

Willen jullie ook mooie beelden van jullie voorbereiding in de ochtend?

Dan delen we graag deze tips: 
1. Zorg dat je in de meest lichte ruimte zit van jullie huis of trouwlocatie. Zowel fijn voor de fotograaf als voor degene die komt filmen.
2. Is de meest lichte kamer ook een ruime kamer? Dan is het mooi meegenomen. Zo niet, dan werken we gewoon nauw (letterlijk & figuurlijk) samen met de fotograaf!
3. Maak je geen zorgen! Hebben we de mogelijkheid om je sieraden, schoenen en jurk te verplaatsen, dan maken we daar graag gebruik van.

Kortom, wij gaan graag aan de slag om jullie trouwvideo vanaf het begin tot eind adembenemend te maken. De ochtend hoort daar wat ons betreft ook bij en daarom zijn we er graag heel de dag bij. Benieuwd naar hoe wij verder te werk gaan? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Leave a Reply