WAAROM EEN TROUWFILM?

We streven ernaar om jullie terug te brengen naar de tijd van jullie bruiloft, waarin de emoties en herinneringen weer tot leven komen. Onze aanpak is subtiel, waardoor we authentieke momenten vastleggen met een persoonlijke connectie.

Onze films zijn meer dan alleen mooie beelden met muziek eronder. Ze vertellen het verhaal van jullie dag, inclusief de mooie speeches, onderonsjes, grappige momenten en bijzondere anekdotes van dierbaren. We leggen alles vast om een compleet en betekenisvol verhaal te creëren dat voor altijd bijblijft.

De magie van onze films komt tot leven in de montage, waarin we zorgvuldig het verhaal, het beeld en de muziek combineren. Met ons unieke gebruik van sound design brengen we het verhaal tot leven en creëren we een film die niet alleen prachtig is om te zien, maar ook diep raakt en betekenisvolle herinneringen oproept.

ONZE WERKWIJZE

DIT BIEDEN WE AAN

Een complete film heb je bij ons vanaf € 2850,-

À LA CARTE

Voor de mensen die nog niet precies weten wat zij willen. Jullie volledige dag wordt gefilmd, maar alle vervolg opties staan nog open.

À LA CARTE

Willen jullie de huwelijksdag volledig goed vastgelegd hebben, maar weten jullie nog niet precies hoe lang de uiteindelijke film mag worden? Kies dan voor een 'a la carte' optie. Wij zorgen ervoor dat jullie dag goed wordt vastgelegd en opgeslagen qua beeld & geluid.

Inbegrepen:
- 1 videograaf op jullie dag

Vervolgens kunnen jullie kiezen voor diverse opties, zoals:
- het laten maken van een trouwfilm
- een same day edit
- een teaser
- een 'clean edit' van jullie volledige ceremonie
Staat jullie wens er niet bij? Onze brochure biedt tal van mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

TROUWFILM

Jullie trouwfilm bevat alle gebeurtenissen, ook de spontane momenten. Wij zijn met twee videografen met als doel om jullie trouwfilm zo volledig mogelijk in beeld te brengen.

Trouwfilm

Jullie volledige huwelijksdag wordt door twee videografen van State of Dreaming Films vastgelegd.

Inbegrepen:
- 2 videografen op jullie dag
- Een trouwfilm van 5 minuten
- Luchtbeelden (indien mogelijk)
- Online aflevering

Extra's die wij aanbieden bestaan o.a. uit extra minuten voor de film, Same Day Edit, Clean Edit (ceremonie & speeches) of een Teaser.

CINEMA

Voor mensen die het resultaat op de mooist mogelijke manier willen bekijken, is er een filmpremière in de bioscoop.

Cinema

De volledige huwelijksdag wordt vastgelegd door twee videografen van State of Dreaming Films. Vervolgens wordt deze verwerkt tot een cinematische trouwfilm van minimaal 5 minuten.
Kenmerkend voor onze films is ons oog voor detail en geluid. Dit komt dan ook volledig tot zijn recht in de bioscoop. Geniet samen met een select gezelschap van jullie trouwfilm:

Inbegrepen:
- 2 videografen op jullie huwelijksdag
- Een trouwfilm van minimaal 5 minuten
- Luchtbeelden (indien mogelijk)
- Online aflevering

Filmpremiere in één van de bioscopen in Nederland waar wij mee samenwerken:
- Ontvangst voor max 20 gasten in de bioscoop
- Jullie eigen filmposter
- Drankje & popcorn bij de film

Extra's die wij aanbieden bestaan o.a. uit extra minuten voor de film, Same Day Edit, Clean Edit (ceremonie & speeches) of een Teaser.

ONZE TEASERS

trouwen rhederoord

Tim & Simone

buitenland bruiloft

Thijs & Priscilla

Hattan & Shaza Portflio Thumbnail

Hattan & Shaza

Sil & Max Portfolio Thumbnail

Sil & Max

Helena & Shèrkènt

Tjebbo & Monique

Thomas & Rosio

Thijs & Marcella

Jeetje... in een woord geweldig!!! Kippenvel en heel veel tranen van blijdschap! Wat is dit ontzettend mooi, gaaf & ontroerend! Wauw, wauw en nog eens wauw! Heel erg bedankt!

Willem en Joyce

Jeetje... Tranen over mijn wangen. Potverdikke wat een mooie film. Hier gaan we nog zo lang plezier van beleven. Dankjulliewel!!!

Megan & Michael

We are very impressed. By the atmosphere, the quality of the recordings, the sound, the audio, everything together. It makes us speechless and we couldn't prevent some tears. We felt the atmosphere of the day again

Thomas en Edgar

JEMIG! We zijn vergeten onszelf te filmen om de reactie te delen. We hebben weer tranen in onze ogen - echt heel gaaf, mooi en fijn om terug te zien. Nu nog een keer kijken 🙂 Wat waanzinnig vastgelegd! Echt top.

Rutger & Claudia

Wauw! In één woord wauw!!! Wat is de teaser mooi geworden! Traantjes bij het kijken. En natuurlijk 5x achter elkaar kijken en telkens iets anders zien/horen. Geweldig zeg, super bedankt!!!

Swen en Jolanda

Wat zijn we blij met onze trouwfilm! Een heel mooi aandenken van onze bruiloft & zo leuk om met anderen te delen

Roy & Femke

DIT DELEN WE GRAAG MET JULLIE

Jullie trouwfilm in de bioscoop

| Huwelijksdag, Trouwfilm | No Comments
Bij State of Dreaming Films kun je de door ons gemaakte film in de bioscoop kijken, want hoe leuk is het als jullie trouwfilm te zien is op het grote…
same day edit

Een “Same Day Edit” ter opening van het feest!

| Huwelijksdag | No Comments
Hebben jullie jezelf altijd al afgevraagd wat een Same Day Edit is? Wij leggen het jullie met een leuk voorbeeld uit. Wat is een same day edit? Een same day…
trouwvideograaf

Vlog #1 met Q&A – State of Dreaming Films

| Nerding Out, Trouwvideograaf | No Comments
https://youtu.be/KAdvsVlEe7w Vlog #1 - State of Dreaming Films Waarom hebben we een vlog opgenomen? Wij krijgen regelmatig vragen van bruidsparen en volgers die even in onze spreekwoordelijke keuken willen kijken.…

Hoe wordt een trouwfilm gemaakt?

| Nerding Out, Trouwvideograaf, Voorbereiding | No Comments
Hoe wordt een trouwfilm gemaakt? Wij geven middels onze blog inzicht in het proces

KENNIS MAKEN?