WAAROM EEN TROUWFILM?

Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar toch is er niets vergelijkbaar met het gevoel dat je krijgt wanneer je de mensen waar je van houdt hoort lachen, spreken en ziet bewegen op beeld.

Ons doel is om jullie eventjes mee terug in de tijd te nemen, zodat jullie herinneren waar jullie op dat moment aan dachten en hoe dit voelde. Zo kunnen jullie eindeloos blijven genieten. Dit doen wij door alles vast te leggen, zonder iets te onderbreken. Zo vallen wij niet op en hebben wij een prettige samenwerking met een eventuele fotograaf.

De magie van onze films gebeurt met name in de nabewerking of ook wel de montage. Dit doen wij door verhaal, beeld en muziek goed op elkaar af te stemmen. Ook het op een juiste manier toepassen van sound design is één van onze unieke kenmerken.

ONZE WERKWIJZE

VOLG JIJ ONS AL OP INSTAGRAM?

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Click here to troubleshoot.

DIT BIEDEN WE AAN

À LA CARTE

€1.395

Voor de mensen die nog niet precies weten wat zij willen. Jullie volledige dag wordt gefilmd, maar alle vervolg opties staan nog open.

À LA CARTE

€1.395

Willen jullie de huwelijksdag volledig goed vastgelegd hebben, maar weten jullie nog niet precies hoe lang de uiteindelijke film mag worden? Kies dan voor een 'a la carte' optie. Wij zorgen ervoor dat jullie dag goed wordt vastgelegd en opgeslagen qua beeld & geluid.

Inbegrepen:
- 1 videograaf op jullie dag

Vervolgens kunnen jullie kiezen voor diverse opties, zoals:
- het laten maken van een trouwfilm
- een same day edit
- een teaser
- een 'clean edit' van jullie volledige ceremonie
Staat jullie wens er niet bij? Onze brochure biedt tal van mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

TROUWFILM

€2.595

Jullie trouwfilm bevat alle gebeurtenissen, ook de spontane momenten. Wij zijn met twee videografen met als doel om jullie trouwfilm zo volledig mogelijk in beeld te brengen.

Trouwfilm

€2.595

Jullie volledige huwelijksdag wordt door twee videografen van State of Dreaming Films vastgelegd.

Inbegrepen:
- 2 videografen op jullie dag
- Een trouwfilm van 5 minuten
- Luchtbeelden (indien mogelijk)
- Online aflevering

CINEMA

€3.995

Voor mensen die het resultaat op de mooist mogelijke manier willen bekijken, is er een filmpremière in de bioscoop.

Cinema

€3.995

De volledige huwelijksdag wordt vastgelegd door twee videografen van State of Dreaming Films. Vervolgens wordt deze verwerkt tot een cinematische trouwfilm van minimaal 5 minuten.
Kenmerkend voor onze films is ons oog voor detail en geluid. Dit komt dan ook volledig tot zijn recht in de bioscoop. Geniet samen met een select gezelschap van jullie trouwfilm.

Inbegrepen:
- 2 videografen op jullie huwelijksdag
- Een trouwfilm van minimaal 5 minuten
- Luchtbeelden (indien mogelijk)
- Online aflevering

Filmpremiere in één van de bioscopen in Nederland waar wij mee samenwerken:
- Ontvangst voor max 20 gasten in de bioscoop
- Jullie eigen filmposter
- Drankje & popcorn bij de film

HIER ZIJN WE TROTS OP

Joeri & Olga Thumbnail Portfolio

Joeri & Olga

Hattan & Shaza Portflio Thumbnail

Hattan & Shaza

Youri & Marja Portfolio Thumbnail

Youri & Marja

Thumbnail-Portfolio-Thijs-Marcella

Thijs & Marcella

Sil & Max Portfolio Thumbnail

Sil & Max

Sander & Danielle

Thomas & Rosio

Helena & Shèrkènt

Tjebbo & Monique

Swen & Jolanda

Edgar & Thomas

Alex & Sharon

Jeetje... in een woord geweldig!!! Kippenvel en heel veel tranen van blijdschap! Wat is dit ontzettend mooi, gaaf & ontroerend! Wauw, wauw en nog eens wauw! Heel erg bedankt!

Willem en Joyce

Jeetje... Tranen over mijn wangen. Potverdikke wat een mooie film. Hier gaan we nog zo lang plezier van beleven. Dankjulliewel!!!

Megan & Michael

We are very impressed. By the atmosphere, the quality of the recordings, the sound, the audio, everything together. It makes us speechless and we couldn't prevent some tears. We felt the atmosphere of the day again

Thomas en Edgar

JEMIG! We zijn vergeten onszelf te filmen om de reactie te delen. We hebben weer tranen in onze ogen - echt heel gaaf, mooi en fijn om terug te zien. Nu nog een keer kijken 🙂 Wat waanzinnig vastgelegd! Echt top.

Rutger & Claudia

Wauw! In één woord wauw!!! Wat is de teaser mooi geworden! Traantjes bij het kijken. En natuurlijk 5x achter elkaar kijken en telkens iets anders zien/horen. Geweldig zeg, super bedankt!!!

Swen en Jolanda

Wat zijn we blij met onze trouwfilm! Een heel mooi aandenken van onze bruiloft & zo leuk om met anderen te delen

Roy & Femke

KENNIS MAKEN?