Skip to main content

Bij State of Dreaming Films kun je de door ons gemaakte film in de bioscoop kijken, want hoe leuk is het als jullie trouwfilm te zien is op het grote doek!? Geniet van goed geluid en een groot scherm om even terug te wanen naar jullie huwelijksdag met onze ‘cinema-experience’.

Jullie kunnen ervoor kiezen om de film voor het eerst met alle gasten in de bioscoop te bekijken, zodat de trouwfilm een echte verrassing blijft. Ook is het een optie om de film met z’n tweetjes vooraf te zien. Zo weet je direct wat jullie en alle gasten te wachten staat in de bioscoop en zijn eventuele aanpassingen al gedaan vóór de vertoning van jullie trouwfilm in de bioscoop.

Hoe ziet de dag er uit?

Wij nodigen jullie en eventuele gasten uit in één van de bioscopen in Nederland waar wij mee samenwerken. Jullie ontvangst is met bubbels en een mooie filmposter, die wij speciaal voor deze filmpremière hebben gemaakt. Deze mag uiteraard mee als souvenir.
Als alles klaar staat, geven wij een seintje en gaan de deuren van de bioscoopzaal open. Op iedere stoel wacht een lekker bakje popcorn. Laat de film maar beginnen!

Tijdens de film heb je door het grote beeld en helder geluid een echte bioscoopbeleving. Zo komen de geluiden die wij hebben toegevoegd aan de trouwfilm helemaal tot zijn recht.

Na de film vertoning

Na afloop van de film kunnen jullie ervoor kiezen om samen met jullie gasten nog ergens te borrelen of bijvoorbeeld gezellig te high tea’en of dineren. Kortom, een filmpremière is een leuke manier om jullie huwelijksdag nog te verlengen met een afterparty. Zo genieten jullie nóg langer van jullie roze huwelijkswolk.

Leave a Reply