Skip to main content

Misschien heb je het al gezien; we hebben een nieuw logo! Na ruim 4 jaar trouwfilms maken, werd het tijd voor een nieuw jasje. 🙂

Een nieuw logo voor State of Dreaming Films

Als wij denken aan bruid Sharon die zo lekker enthousiast fladdert aan het eind van de trouwfilm, dan kan ik je vertellen dat we lang achter onze oren hebben gekrabbeld.
Is het een goed idee om van onze tortelduifjes over te gaan op iets nieuws, iets dat beter past bij onze huidige manier van werken?

Verandering

Na de 4,5 jaar dat wij bezig zijn, is er veel veranderd achter de schermen.
We werken met ander apparatuur, zijn we verhuisd van een kamertje op zolder naar een fantastisch winkelpandje aan de Voorstraat in Dordrecht. Oke, dat laatste komt doordat we zelf zijn gaan samenwonen in Dordrecht. Nee, dat deden wij nog niet. Zowel Sylvester als Angelique werkt nu fulltime voor State of Dreaming Films.
Ook hebben wij ons team mogen uitbreiden met een paar filmische mannen; Koen, Dai We, Miquel, Dave, Jeffrey & onze stagiair Wouter.

Uitstapjes

Trouwfilms maken is onze passie, maar ook hebben wij hele bijzondere uitstapjes mogen maken.
Vorig jaar werden wij gevraagd om een uitvaart te filmen. Heel dankbaar om te horen dat de uitvaartfilm heeft bijgedragen aan de rouwverwerking.
Een ander bijzonder moment was dat wij na het filmen van de bruiloft van Kristel & Paul Elstak, ook een promo hebben gemaakt van een tof event ‘I love Beatz’.
Vervolgens kwam Marieke van Asch op ons pad en hebben wij voor het eerst een videoclip geschoten. Allemaal hele mooie uitstapjes!
Na al deze mooie veranderingen, hebben wij ook ons logo een update gegeven. Wij zijn er super blij mee!

Leave a Reply