Skip to main content

Een trouwring heeft een symbolische waarde. Wij horen veel mooie spreuken terug in speeches en huwelijksceremonies. Wij duiken er even in &  delen met jullie onze bevindingen!

Geen begin & geen eind

Een ring is een circkel, ook wel het symbool van oneindigheid. Een cirkel heeft namelijk geen begin, maar ook geen eind. Zo symboliseert de trouwring eeuwigdurende verbondenheid.
Toch een mooie gedachten om elkaar dan een trouwring om te schuiven en te beloven elkaar te steunen & lief te hebben in ziekte en gezondheid en alle dagen van het leven. 🙂

Geen trouwring

Het uitwisselen van trouwringen is al heel lang een traditie. Wij zien dan ook nog steeds dat deze traditie vandaag de dag nog wordt aangehouden. Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen het fijn vind om een ring te dragen. Zetten jullie je daaroverheen of bedenken jullie iets anders? Wij zijn heel benieuwd! Wij zagen wel al hele leuke alternatieven. Sander kreeg bijvoorbeeld een hele mooi horloge met een inscriptie. Zijn vrouw Danielle koos wel voor een ring.

 

 

Ringendrager

Ook voor het brengen van de ringen wordt aandacht besteed. Wij hebben al onwijs veel leuke ringendragers voorbij zien komen. Wat dacht je van een kindje uit de familie of vriendenkring? Of oefen iets leuks met jullie huisdier! Zo wordt het ontvangen van de trouwring al een fantastisch moment an sich. Wij delen graag wat leuke momenten!

Kijk bijvoorbeeld hoe Indy, het hondje van Alex & Sharon, de ringen kwam brengen tijdens de ceremonie.

 

Wij leggen jullie ringen of andere symbolen graaf vast! Tijdens het filmen van jullie huwelijksdag, kan het zo zijn dat wij de ringen graag meenemen. Dan kan dat zo zijn, omdat we een leuk plan hebben bedacht! Wees gerust, je krijg ze zeker weer terug! Benieuwd wat wij nog meer voor jullie filmen? Kijk gerust eens bij ons portfolio. Wie weet mogen wij jullie dag ook vastleggen! Hiermee kunnen jullie blijven genieten van alle momenten op de mooiste dag van jullie leven.

trouwring

Leave a Reply