Skip to main content

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, waren wij genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Na een jurybijeenkomst en spannende avond, wachtend op de uitslag, is het bekend. Wij mogen onszelf dit jaar ‘beste trouwvideograaf van Nederland’ noemen!

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, waren wij genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2015. Na een jurybijeenkomst en spannende avond, wachtend op de uitslag, is het bekend. Wij mogen onszelf dit jaar ‘beste trouwvideograaf/ trouwfilm maker van Nederland’ noemen!

 

Jury bijeenkomst

Voordat de spannende uitslag bekend werd, was er nog een jury bijeenkomst.
Tijdens deze bijeenkomst mochten alle genomineerden voor de Dutch Wedding Awards zichzelf bewijzen tegenover de jury.

Vorig jaar zijn wij ook genomineerd als trouwfilm maker van het jaar en waren wij heel zenuwachtig voor deze bijeenkomst. Dit jaar dachten wij ons goed voor te bereiden door ons jury rapport goed onder de loep te nemen.

Tijdens het gesprek op maandagmiddag 13:00 uur wilden wij vooral inspelen op de punten die de jury had benoemd. Tevens mochten wij nog een stuk film laten zien. Om de filmbeleving compleet te maken met goed geluid, hadden wij twee grote studio boxen meegenomen!

Het gesprek ging goed, maar in onze beleving waren wij veel aan het woord. We hebben alles kunnen zeggen wat wij vooraf hadden bedacht. Echter was de tijd zo om en hadden we niet een afsluitend vragenrondje kunnen doen. Het gesprek hebben wij wel ontelbaar keren doorgenomen die dag, tot aan ‘s avonds laat toe. Daarna hadden we besloten gewoon te wachten tot de uitslag. We waren immers een prachtige nominatie rijker!

En de winnaar van de DWA 2015 is…

En dan hét moment! Nou, bijna dan. We zaten in de zaal, maar stonden als één van de laatste categorieën op het programma. Pfff!
Eindelijk waren we aan de beurt. Een jurylid dat ons de meest kritische vragen had gesteld tijdens de bijeenkomst stond op het podium.
Sylvester & ik gaven elkaar een kneepje: “Volgend jaar beter” fluisterde Sylvester in mijn oor.
trouwvideografen

Toen galmde “State of Dreaming Films!” door de zaal Wij konden onze oren niet geloven. Ik schreeuwde het uit: “Jaaaaaa!” en vol geluk vlogen we elkaar in de armen. Vervolgens naar het podium, om onze prachtige Award in ontvangst te nemen en onszelf beste trouwfilm maker van het jaar noemen. Kijk ons eens stralen van oor tot oor op onderstaande foto!

 

State of Dreaming Films trouwfilm maker van het jaar!

Wij mogen onszelf trouwfilm maker van het jaar noemen, maar ben jij benieuwd naar de andere winnaars van de Dutch Wedding Awards?
Neem hier een kijkje, daar staan ze allemaal op een rijtje!

Leave a Reply