Doe jij mee?

Mentorship

State of Dreaming Films

Ben jij videograaf, beginnend of al lang bezig en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan helpen wij jou met veel plezier verder!

Wij maken cinematische films, waarbij een goed verhaal de leidraad is van elke film die bij ons de deur uit gaat. Hoe begin je aan de montage en waar houd je rekening mee tijdens het filmen om uiteindelijk tot die cinematische film te komen: wij beantwoorden al jouw vragen tijdens een één–op–één-coaching sessie.

Bovendien krijg je een kijkje in de spreekwoordelijke keuken van State of Dreaming Films.

HOE WERKT HET?

Wij zijn echt voorstanders van het behouden van een eigen stijl, dat maakt jouw films uniek en dat is waarom een potentiële klant jou uitkiest.

Belangrijk voor onze één–op–één-ontmoeting is juist om die punten te verbeteren waar jij hulp bij nodig hebt. Strategie, marketing, film techniek, montage of andere aspecten van het runnen van een filmproductiehuis. Dit is een perfect moment om even te sparren met mensen die dezelfde passie delen als jij. Tijdens deze intense en vooral leerzame tijd doen wij er alles aan om jou verder te helpen met de volgende stappen in zowel je ontwikkeling, als jouw bedrijf of merk. En wie weet, misschien ontstaat er wel een hele fijne samenwerking!

Jeetje... in een woord geweldig!!! Kippenvel en heel veel tranen van blijdschap! Wat is dit ontzettend mooi, gaaf & ontroerend! Wauw, wauw en nog eens wauw! Heel erg bedankt!

Willem en Joyce

Jeetje... Tranen over mijn wangen. Potverdikke wat een mooie film. Hier gaan we nog zo lang plezier van beleven. Dankjulliewel!!!

Megan & Michael

We are very impressed. By the atmosphere, the quality of the recordings, the sound, the audio, everything together. It makes us speechless and we couldn't prevent some tears. We felt the atmosphere of the day again

Thomas en Edgar

JEMIG! We zijn vergeten onszelf te filmen om de reactie te delen. We hebben weer tranen in onze ogen - echt heel gaaf, mooi en fijn om terug te zien. Nu nog een keer kijken 🙂 Wat waanzinnig vastgelegd! Echt top.

Rutger & Claudia

Wauw! In één woord wauw!!! Wat is de teaser mooi geworden! Traantjes bij het kijken. En natuurlijk 5x achter elkaar kijken en telkens iets anders zien/horen. Geweldig zeg, super bedankt!!!

Swen en Jolanda

Wat zijn we blij met onze trouwfilm! Een heel mooi aandenken van onze bruiloft & zo leuk om met anderen te delen

Roy & Femke

INTERESSE? LATEN WE KENNIS MAKEN!