Een kijkje in de keuken

Documentaire

State of Dreaming Films

Het leven kent veel gedenkwaardige momenten. Willen jullie dit samenvatten en filmisch bewaren, dan is een documentaire een prachtige oplossing. Onze manier van films maken zorgt ervoor dat het meer is dan alleen een reeks van mooie beelden; het geeft een kijkje in iemands persoonlijk leven. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum of een uitvaart. Ieder moment in het leven waar een verhaal bij hoort, biedt basis voor een mooie film. 

Met onze ervaring in de trouwbranche weten wij hoe we onopvallend te werk moeten gaan. Wij zijn met twee personen en daardoor kunnen we beide vanuit een ander punt filmen.

Indien gewenst, ontvangen wij graag oude video’s die wij in de film kunnen verwerken. Is er een doos met oudere mini dv tapes of zijn er andere beelddragers? Wij zoeken het graag voor jullie uit om er een perfect geheel van te maken.

SOORTEN DOCUMENTAIRES

Wanneer jullie een leven willen laten verfilmen, dan kan dit voor verschillende gelegenheden. Dit kan bijvoorbeeld voor een verjaardag, jubileum of een uitvaart. Heb je vragen of een ander idee? Laat het ons dan weten.

ONZE WERKWIJZE

VOLG JIJ ONS AL OP INSTAGRAM?

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841401644870350.

HIER ZIJN WE TROTS OP

Levensdocument Youri Mom

Uitvaartfilm Paul van der Elst

Luizterverhaal Rico Verhoeven

Luizterverhaal Nieky Holzken

Jeetje... in een woord geweldig!!! Kippenvel en heel veel tranen van blijdschap! Wat is dit ontzettend mooi, gaaf & ontroerend! Wauw, wauw en nog eens wauw! Heel erg bedankt!

Willem en Joyce

Jeetje... Tranen over mijn wangen. Potverdikke wat een mooie film. Hier gaan we nog zo lang plezier van beleven. Dankjulliewel!!!

Megan & Michael

We are very impressed. By the atmosphere, the quality of the recordings, the sound, the audio, everything together. It makes us speechless and we couldn't prevent some tears. We felt the atmosphere of the day again

Thomas en Edgar

JEMIG! We zijn vergeten onszelf te filmen om de reactie te delen. We hebben weer tranen in onze ogen - echt heel gaaf, mooi en fijn om terug te zien. Nu nog een keer kijken 🙂 Wat waanzinnig vastgelegd! Echt top.

Rutger & Claudia

Wauw! In één woord wauw!!! Wat is de teaser mooi geworden! Traantjes bij het kijken. En natuurlijk 5x achter elkaar kijken en telkens iets anders zien/horen. Geweldig zeg, super bedankt!!!

Swen en Jolanda

Wat zijn we blij met onze trouwfilm! Een heel mooi aandenken van onze bruiloft & zo leuk om met anderen te delen

Roy & Femke

ZULLEN WE EENS KENNIS MAKEN?