Zoeken jullie een videograaf die met passie & enthousiasme iets moois wil maken? Dan zitten jullie hier goed! Onze stijl trouwfilms noemen wij ‘cinematisch’ en is te vergelijken met een korte bioscoopfilm. Jullie trouwfilm vertelt een verhaal en om dit verhaal zo goed mogelijk vast te leggen, zijn wij met twee videografen de hele dag aanwezig. Zo worden alle gebeurtenissen gefilmd en zullen wij ook de spontane momenten niet missen. Zowel de ‘actie’ als ‘reactie’ vangen op beeld: waardoor je er als het ware wordt ingezogen. Ons doel is om jullie trouwfilm zo mooi te maken, zodat jullie de film keer op keer willen blijven kijken. Wij kunnen nu al niet wachten om jullie verhaal vast te leggen.

Sound Design

Geluid is 80% van een trouwfilm!

Maar wat maakt onze trouwfilms nou cinematisch? Een van de belangrijkste stappen die wij toepassen is sound design. Dit brengt beelden tot leven en maken een verhaal nog vele malen sterker. Buiten het geluid die we op “de” dag opnemen, denken we goed na over wat er nog meer te horen valt. Van een briesje door de bomen tot de tjilpende vogeltjes in de lucht.

Drone

Een drone maakt de huwelijksfilm compleet!

Niet alle trouwfilms die wij maken zijn in chronologische volgorde verteld. Met de drone is het mogelijk om aan te duiden naar welke locatie we gaan en welk moment daar bij hoort net zoals bij een biosoopfilm. Dronebeelden in een trouwfilm is vrij uniek, want dat zie je niet zo vaak!

Teaser

Een korte teaser van jullie trouwfilm!

Het maken van een goede trouwfilm vergt enorm veel tijd, want er is ten eerste door heel wat materiaal heen te bladeren. Om het wachten wat leuker te maken, verzorgen wij een korte teaser, ookwel te zien als een trailer. Bepaalde beelden die wij hebben gefilmd pikken we zo uit ons geheugen om deze korte ‘teaser’ te maken. De teaser ontvangen jullie kort na de bruiloft als een online link en is daardoor gemakkelijk te delen. Met ‘kort’ bedoelen we binnen 10 dagen na jullie trouwdag!  

Same Day Edit

Op de zelfde dag al een trouwfilm!

Een Same Day Edit is een zeer leuke extra die wij bieden. Beelden van de voorbereiding en de ceremonie zijn liefdevol bewerkt tot een korte trouwclip die op dezelfde avond al te zien is.

Zodra jullie genieten van een diner, gaat één van ons beginnen met het monteren van een korte trouwfilm op onze laptop. Een Same Day Edit is een leuke toevoeging wanneer er avondgasten binnenkomen tijdens de feestavond. Zo krijgen ook zij ook een korte impressie van jullie huwelijksdag te zien. Anders dan voor de trouwfilm, mogen jullie hier zelf de muziek uitkiezen.

Clean Edit

Om in zijn totaliteit alles nog eens terug te zien in jullie huwelijksfilm.

Tijdens jullie huwelijksdag zijn er diverse momenten die leuk zijn om later nog eens terug te kijken. In de trouwfilm zitten zo veel mogelijk hoogtepunten van de dag verwerkt, maar er wordt slechts kort ingegaan op bepaalde momenten. In de Clean Edit zijn de volledige stukken nog eens terug te bekijken, denk aan de volledige ceremonie en belangrijke speeches. Deze extra scènes staan in hun totaliteit op de dvd of blu-ray bij de trouwfilm.

Videogastenboek

Een persoonlijk bericht van elke gast in je trouwvideo!

De videogastenboek is een gastenboek op trouwvideo. Wat is er leuker dan een spontane reactie op beeld? Zo kunnen jullie na de bruiloft nog eens lekker onderuitgezakt op de bank zitten en leuke berichten terugkijken. Bang dat jullie gasten dichtslaan voor de camera? Dat is niet nodig! Ons team is professioneel en heeft genoeg ervaring met interviewen wanneer dit nodig is. Wanneer jullie het leuk vinden om een leidraad in jullie gastenboek te verwerken, dan kunnen wij dit ook verzorgen.

FAQ

Wij hebben alvast de antwoorden voor jullie op een rijtje gezet!

Hebben wij geen last van de videograaf?

Op een dag als deze staan jullie, het bruidspaar, centraal. Het is begrijpelijk dat jullie zenuwachtig zijn en daar helpt een camera voor je neus niet bij. Gelukkig is dat ook niet nodig. Onze camera’s zijn haarscherp, zelfs op afstand! Wij zullen jullie of de gasten op geen enkele manier dwingen iets te doen. Mochten er filmische momenten in de trouwfilm komen waarbij medewerking nodig is van gasten, dan is dit altijd vooraf met jullie afgesproken.

Help, mijn partner heeft cameravrees!

Geen paniek! Ons team heeft veel ervaring met mensen die nog nooit voor een camera hebben gestaan. Bij State of Dreaming Films staat jullie gemak voorop. Voordat de camera aangaat, zal de videograaf jullie de tijd geven om te wennen aan de camera. Na drie minuten zullen jullie niet eens meer merken dat er überhaupt een videograaf is. Dan is alleen nog het genieten van jullie dag aan de orde. En achteraf zien jullie ineens hoe mooi jullie dag en verhaal zijn vertaald naar een trouwfilm, waarvan jullie keer op keer kunnen genieten.

Waarom verschillen de prijzen tussen videografen zo?

Je hebt videografen die een reportage maken en videografen die een film maken met beeld wisselingen en passende muziek. Het laatste is iets duurder, omdat er meer tijd wordt besteed aan de afwerking van de film. Ook kan het te maken hebben met hoelang dat de videograaf aanwezig is. 

Moeten we op jullie rekenen tijdens het diner?

Wij behoren natuurlijk niet tot jullie gasten, maar wij stellen het wel erg op prijs als er op een lange dag als deze een gelegenheid is waar wij even iets kunnen eten.

Wat als wij nog niet weten welke filmlengte we willen?

Wij maken na de trouwdag eerst altijd een teaser. Jullie kunnen ook daarna bepalen hoelang de film moet worden! 🙂

Filmen jullie ook in het buitenland?

Zeker weten! Wij vinden het ook erg leuk om een bruiloft in het buitenland te filmen. We zijn al op twee prachtige plekjes in Italië geweest!

Wanneer is de trouwfilm af?

Wij doen ons best om jullie verhaal zo snel mogelijk te vertalen naar een film. Meestal duurt het ongeveer 8-11 weken voordat jullie trouwfilm af is. Duurt het iets langer? Dan kan dat verschillende redenen hebben. 1 ding is zeker & dat is dat wij de film zo mooi mogelijk willen maken. Dus dat wachten is het zeker waard! 😉  

Kan ik zelf muziek uitkiezen

Wij horen graag welke stijl muziek jullie het mooist vinden. Echter kiezen wij zelf de muziek. Dan weten wij zeker dat de muziek past bij de film.

Hoe kunnen we betalen?

Via PayPal, Ideal of overschrijven.

Wat als mijn ideale film niet bestaat?

Bij speciale verzoeken zijn wij altijd bereid tot overleg. Wij zijn zeer creatief ingesteld en staan altijd open voor nieuwe ideeën. Kortom, leg het idee op tafel, we komen er samen zeker uit!